Potrebujeme: 3 vajcia, z ktorých použijeme iba bielka 200 g práškového cukru 200 gramov strúhaného kokosu 1 čajová lyžička citrónovej šťavy
Príprava: Vaječné bielka vyšľaháme na tuhý sneh, pridáme práškový cukor a spolu vymiešame na tuhý krém. Pridáme strúhaný kokos a citrónovú šťavu. Čajovou lyžičkou vytvarujeme malé kopčeky, ktoré poukladáme na plech, vystlaný papierom na pečenie. Pusinky pečieme cca 15 minút na 180 stupňoch do zlatista. Dobrú chuť!
Zdroj: Osterreich Werbung Preberať obsah stránky je možné len so súhlasom redakcie. Všetky práva vyhradené.
Viete že...
Sacherova torta alebo sacher je druh čokoládovej torty s marhuľovou marmeládou a čokoládovou polevou. Táto torta jedna z najznámejších kulinárskych špecialít Viedne a jej receptúra je držaná v tajnosti.