Kokosové pusinky
2017-12-13
Nielen na Vianoce stoja tieto ľahučké koláčiky za hriech a v Rakúsku sú mimoriadne obľúbené.
Kokosbusserl © Bernadette Maierhofer
Potrebujeme: 3 vajcia, z ktorých použijeme iba bielka 200 g práškového cukru 200 gramov strúhaného kokosu 1 čajová lyžička citrónovej šťavy
Príprava: Vaječné bielka vyšľaháme na tuhý sneh, pridáme práškový cukor a spolu vymiešame na tuhý krém. Pridáme strúhaný kokos a citrónovú šťavu. Čajovou lyžičkou vytvarujeme malé kopčeky, ktoré poukladáme na plech, vystlaný papierom na pečenie. Pusinky pečieme cca 15 minút na 180 stupňoch do zlatista. Dobrú chuť!
Zdroj: Osterreich Werbung Preberať obsah stránky je možné len so súhlasom redakcie. Všetky práva vyhradené.
|
|
|